Wednesday, January 9, 2013

2013






Assalamualaikum, Wuarghh ! *menggeliat* lamanyaaa aku tak edit kauuu sayangkuu, :3 , As you know, this year is 2013, I was like, Ya allah, Cepatnyaaa masa berlalu rite ?, Seriouslyy ! , And..This year, I am 14 Years Old, :')  Muehehehe, :3 Tapi masih duduk di bangunan yang samaaa, -,-' So boring, Hmm, I hope that  this year, 2013 is better than 2012 laa, kalau tahun lepas, Geo tak dapat band 6, Tahun ni ?, Insyallah, :3 Aminnn , Manalah tahu kenn ?, Cehh, Hahahaha, Now, aku dah sekolah berapa hari dah ?, ermm..Kirat satt, 1, 2, 3, 4, 5 , Ha !, baru lima hari bahh :3 , Hahaha..Okay this year, I and my lovely friends still together gether :) In class 2Arif, Kami takkan berpisah kayy , :P But, this year, Ahli kumpulan kami bertambah lagi seorang, Nurul Afryna :) *tepuk tangan semuaa* Yaaaa, :D Jadi nama kumpulan kami adalah NA'AAMI, Hehehe,

Then, aku dah lama tak edit blog nie, dah lama ignore this blog, sorry okay syg, :* Insyallah, tak buat you mcm nie lagi dahh, Hahaha, :) , Nak letak lagu pun dok ingat, edit status pun dokk ingat semua nyaaa dok ingat :3 Acanooo tuu ?, wa kena study balik laaa ~ Hahaha, wa mahu kemaskinikan blog waa, :D Hehehehe,   Nasib baik wa ada kawan, :* Nughinn namanyaa :) Dia kan pandai bab bab mengedit blog nie, so, tanyalah dia nanti yeee, Lagi nak cakap apa lagi ekk ?, Lupa polakk nak menulis apooo, Hmmm, 

So, rasanya ini je kot, Entry wa pada kali iniii, :* Assalamualaikum :') Nak edit blogg duluu, Byee,